Persondatapolitik

Hvem er vi

Virksomhedens navn er Byghåndværk ApS.
Vores CVR.nr. er 41889047.
Vores websted er: https://byghåndværk.dk/


Privatlivspolitik

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor vi indsamler dem?

Ved tilmelding af nyhedsbrev eller workshops og events giver du samtykke til, at Byghåndværk må indhente relevante personoplysninger. Personoplysningerne bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. 

Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dig.

Personoplysninger afgives aldrig til tredje part, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi
indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb.
Ved indgåelse af abonnementsaftale eller ved gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser med Byghåndværk indsamles oplysninger som virksomhedsnavn, kontaktpersons navn, virksomheds adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail, mv.

Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Kontakt vedr. personoplysninger 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Byghåndværk, skal du rette henvendelse til kontakt@byghaandvaerk.dk.


Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Byghåndværk gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores
bruger oplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 


Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.
Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og
opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i Byghåndværks behandling af personoplysninger kan blive 
nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til
enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dine data bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning også kaldet GDPR.

Databehandleraftaler

Byghåndværk har indgået databehandleraftaler med virksomheder, hvor vi indsamler dine data.
Det drejer sig om mailudbydere, nyhedsbrevssystem, brug af pop-ups på hjemmeside, lagring af data
og regnskabs program.

Indlejret indhold fra andre websteder 
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.).
Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du som besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredje parts sporing, og overvåger din
interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data 

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid.
Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.


For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til 
deres brugerprofil. Som bruger kan du se, redigere, eller slette din personlige information til enhver tid (med den undtagelse at du ikke kan ændre dit brugernavn).
Webstedets administratorer kan også se og redigere den 
information.

Hvilke rettigheder har du over dine data 
Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os.
Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. 

Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.


Kontrol af data 
Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.


Cookies på hjemmesiden

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at kunne genkende den.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Byghåndværk bruger cookies på hjemmesiden til at forbedre brugervenligheden bl.a. ved at huske dine
indstillinger og indsamle viden om, hvordan du og andre brugere færdes på hjemmesiden. 
Vi optimerer og opdaterer løbende hjemmesiden på baggrund af dette, så du og andre brugere sikres en god oplevelse hos os.

Cookies bliver også brugt i forhold til målretning af annoncering, så Byghåndværk kan vise de annoncer, vi tror er mest relevante for dig.

Hjemmesiden bruger cookies fra følgende tredje parter, som har adgang til de følgende cookies:

Google Analytics

Facebook

WordPress

Mailchimp


Der lagres automatisk cookies på din enhed, når du færdes på hjemmesiden,
da det giver dig den bedste 
brugeroplevelse. Du kan se herunder, hvordan du sletter dem igen.

Opbevaring af Cookies
Cookies sletter sig selv efter noget tid (tidsrum er varierende), men de fornyes efter hvert nyt besøg på hjemmesiden.


På følgende link kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: 

http://minecookies.org/cookiehandtering


Google Analytics 
Byghåndværk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Cookies i kontaktformularer og login

Loginside 

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser
accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes,
når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din login information og dine valg af skærmvisning.

Logincookies holder i to dage, og skærmvalgcookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie
indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægs ID på den artikel, du lige har redigeret.
Den udløber efter 1 dag.

Kommentarer 
Når du som besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i
kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din egen bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar
tjenesten for at se om du bruger denne. 

Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/


Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.


Medier Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata
(EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.


Ejeroplysninger

Har du yderligere spørgsmål til vores
brug af cookies- og privatlivspolitik, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Byghåndværk ApS
kontakt@byghaandvaerk.dk
Jan Lindegaard +45 2382 160

Jeg vil gerne ha’ nyheder!

Om byghåndværk

Byghåndværk er dit professionelle netværk for bygningskultur og traditionsbundet håndværk.

Tak til Berntsenfonden og Boligfonden Kuben for økonomisk støtte.

Kontakt

Copyright © byghaandvaerk.dk 2021

Byghåndværk logo

Tilmeld dig nu